Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Рiчний звiт Національного банку України за 2016 рiк

Креативна концепція дизайну Річного звіту за 2016 рік ґрунтується на художній інтерпретації банкнот української гривні, адже саме минулого року українська національна валюта відзначала свій 20-річний ювілей. У дизайні простежується подальше розкриття теми цінностей Національного банку, його місії та візії, оприлюднених у Річному звіті за 2015 рік.

Серед цьогорічних новацій – присвячення кожного розділу інформаційного документа окремій цінності, місії та візії, що розпочинається з обкладинки зі стилізованим зображенням (портретом) історичної постаті на певній банкноті. До кожного розділу дібрано цитату, яка розкриває суть окремого розділу Річного звіту Національного банку.

Довідково

Підготовка та поширення річного звіту є загальноприйнятою практикою центральних банків усіх країн світу. Консолідована фінансова звітність Національного банку є невід’ємною складовою річного звіту, її перевірку здійснює міжнародна аудиторська компанія "Делойт", яка входить до складу об’єднання "Делойт Туш Томацу Лімітед".

Річний звіт Національного банку України публікується з 1994 року на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку .

Із 2014 року Національний банк підтримує загальносвітову тенденцію "озеленення" видань центральних банків, і поширює цей документ лише інтернет-каналами в електронному форматі.

 

Документи
Your browser does not support SVGs
Рiчний звiт Національного банку України за 2016 рiк
Завантажити
Your browser does not support SVGs
Консолідована фінансова звітність за рік, що закінчився 31 грудня 2016 року
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини