Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Стартувала реєстрація студентських команд для участі в NBU University Challenge

Стартувала реєстрація студентських команд для участі в NBU University Challenge

Цієї осені Національний банк України запрошує молодь взяти участь у студентському чемпіонаті «Монетарна політика: виклик НБУ для університетів» (NBU University Challenge).

Це унікальна можливість зазирнути за лаштунки роботи головного регулятора фінансового сектору країни, зблизька познайомитися з роботою комітету монетарної політики та на практиці зрозуміти, як Національний банк сприяє збереженню цінової та фінансової стабільності в країні.

Участь студентів у NBU University Challenge надасть можливість якісно доповнити теоретичне навчання у закладах вищої освіти, додасть інтерактивну складову до навчального процесу та сприятиме набуттю студентами корисного практичного досвіду.

Під час NBU University Challenge студенти набудуть навички сучасного макроекономічного аналізу, покращать розуміння особливостей реалізації монетарної політики та порядку ухвалення рішень у цій сфері. Також студенти поглиблять навички аналітичного мислення, економіко-математичного моделювання, командної роботи й публічних виступів, що важливі в навчанні та для успішного професійного розвитку в майбутньому.

Реєстрація студентських команд триватиме до 16 вересня.

Зареєстровані команди до 23 жовтня, напередодні засідання комітету монетарної політики НБУ, повинні будуть представити у вигляді презентації свої рішення з монетарної політики. Власне, учасники NBU University Challenge мають відповісти на питання: «Який оптимальний рівень облікової ставки для поточного та прогнозованого стану економіки і чому?». У фіналі кожна з команд повинна буде захистити свій проект. Оцінювати роботи учасників будуть члени комітету монетарної політики НБУ та експерти ринку.

Фіналісти та переможці Чемпіонату будуть відзначені та отримають запрошення на стажування до Національного банку.

До зустрічі на NBU University Challenge!

Із детальною інформацією про умови участі, основні етапи чемпіонату можна ознайомитися на тематичному лендингу за посиланням https://events.bank.gov.ua/uchallenge/

 

Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини