Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Робота СЕП Національного банку в режимі 23/7 планується з квітня 2020 року

Робота СЕП Національного банку в режимі 23/7 планується з квітня 2020 року

З квітня 2020 року планується перехід системи електронних платежів Національного банку (далі – СЕП) на розширений регламент роботи.

Розширений регламент роботи СЕП передбачатиме доступність системи для проведення міжбанківських платежів 23 години на добу 7 днів на тиждень (23/7) з урахуванням технологічної перерви в одну годину під час переходу на новий банківський день.

Робота СЕП у режимі 23/7 стане першим етапом для переходу СЕП на цілодобовий режим роботи.

Для реалізації цілодобової роботи СЕП Національний банк планує модернізувати деякі технологічні питання роботи системи. Зокрема, технологію включення/виключення учасників СЕП, а також встановлення лімітів для виконання примусового/безспірного списання та арешту коштів.

З цією метою Національний банк розробив та пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Правління Національного банку України “Про затвердження Змін до Інструкції про міжбанківський переказ коштів в Україні в національній валюті” (далі – Проєкт).

Аналіз регуляторного впливу цього Проєкту.

Зауваження та пропозиції до Проєкту приймаються до 24 грудня 2019 року на поштову або електронну адресу Національного банку України.

Поштова адреса: 01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9, Національний банк України, Департамент платіжних систем та інноваційного розвитку.

Електронна адреса: [email protected]

Теги
Документи
Your browser does not support SVGs
Проєкт постанови
Завантажити
Your browser does not support SVGs
Аналіз регуляторного впливу цього Проєкту
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини